Veel gestelde vragen

Op deze pagina geven wij antwoord op de meeste gestelde vragen. 
Mocht je vraag niet op deze pagina staan dan kan je altijd contact opnemen via ons contactformulier.


Ik heb meerdere codes ontvangen, moet ik voor elke code een bestelling plaatsen of kan ik het combineren? 
Nee, het is mogelijk om de codes te combineren. Na het vullen van de winkelwagen kan je teruggaan naar de beginpagina en de volgende code invoeren. 

Ik heb meerdere codes ontvangen van mijn kinderen en wil alle foto's digitaal ontvangen. Hoe kan ik dit het beste doen?
Voer één van de ontvangen codes in en ga in het bestelmenu naar 'Digitaal'. Hier zijn twee opties:

  • ​Alle foto's op USB-stick
  • Alle foto's via Wetransfer ontvangen

Onder beide opties is er een mogelijkheid om de overige codes van broertjes / zusjes in te voeren. Mocht je gebruik maken van deze optie, dan leveren we alle foto's voor € 25,00. In de winkelwagen zal maar één foto zichtbaar zijn, maar wij gaan ervoor zorgen dat alle foto's geleverd worden. 

Ik wil alle foto's digitaal bestellen, echter komt er maar één foto in de winkelwagen. Klopt dit?
Ja dat klopt! Je ontvangt gewoon alle foto's digitaal. We hebben ervoor gekozen om maar één foto weer te geven, zodat de winkelwagen overzichtelijk blijft. 

Ik heb een bestelling geplaatst, wanneer krijg ik mijn bestelling geleverd?
Wij hanteren een levertijd van maximaal 10 werkdagen. 

Ik heb downloads besteld alleen ik kan ze nog niet gelijk downloaden.
Ook voor de downloads hanteren wij een maximale levertijd van 10 werkdagen. 

Kan ik online een foto nog een beetje bewerken?
Ja, dit is mogelijk! Als je in je eigen album op een foto klikt komt er aan de rechterkant een bestelmenu tevoorschijn. Boven de foto komen er twee icoontjes te staan. Hierbij staat ook 'Filter', met deze optie kan je de foto omzetten naar een zwart/wit variant en eventueel weer terug naar een variant in kleur. 

Naast de optie om de foto naar zwart/wit te zetten, hebben we ook een optie om zelf een uitsneden te maken van een foto. Hiervoor moet je in het bestelmenu een product kiezen (bijv. 10 x 15 cm foto). Onder de voorvertoning staat nu 'Pas de uitsnede aan'. Door voor deze optie te kiezen kan je zelf een uitsnede maken (zowel staand als liggend), het vergroten / verkleinen blijft altijd in de verhouding van het gekozen formaat.

Ik ben mijn code kwijt, wat nu?
In verband met de privacy kunnen wij geen (nieuwe) codes toesturen. We raden je dan aan om contact op te nemen met school. Zij ontvangen de volledige lijst met alle codes erop. 

Ik probeer in te loggen op de website, echter hij geeft aan dat het album verlopen is. Wat nu?
Wij kunnen de foto's helaas niet meer terug online zetten. Vooraf maken wij een verwerkingsovereenkomst voor de scholen, waarin een einddatum staat tot wanneer de foto's online staan. In de AVG is vastgelegd dat na het verstrijken van deze datum alle gemaakte beelden definitief verwijderd dienen te worden. Dit is dan helaas al gebeurt. 

Ik heb een bestelling geplaatst, alleen tot op heden nog geen bevestigingsmail ontvangen. 
Check voor de zekerheid je spambox, wellicht staan we hierin. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan even contact met ons op. Het kan eventueel zijn dat je een fout hebt gemaakt bij het bestellen. We kunnen het mailadres eventueel aanpassen zodat je de andere mails (bijv. als de bestelling gereed ligt / verstuurd is) wel ontvangt. 

Bij mijn bestelling heb ik gekozen om de bestelling op te halen. Echter gaat het me niet lukken, kunnen jullie hem eventueel nog versturen?
Geen probleem, neem even contact met ons op. Dan zullen we een betaallink sturen voor de verzendkosten. Na het ontvangen van de betaling zullen we de bestelling z.s.m. versturen naar het opgegeven adres. 

Bij mijn bestelling heb ik een foutje gemaakt, is dit nog aan te passen?
Als je een fout hebt gemaakt, neem dan z.s.m. contact met ons op. Als de bestelling nog niet geproduceerd is, dan kunnen we het nog gewoon aanpassen. 

 
Sign up for email promotions.
Your information is safe with us and won't be shared.
Thank you for signing up!
 
Meer foto's laden
Scroll naar boven
Sluit venster
Laden
Sluit